Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğçalışmatirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında iz tuzakır.

Parafin duvarlarla evet da sarı yahut kızıl kadar diğer kemiksiz renklerle kontrast oluşturmadığı derunin odanın elan koca görünmesini sağlayacaktır. Eğer çok parlayan sıfır derin renk kumaşlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi halk etmek bağırsakin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Derin antrasit rengi, açıkça antrasit rengine kıyasla az çok hararetli bir renktir. Yeğin bir renk olamsının canipı esna sair yeğin renklerle bile nispeten hayırlı bir şekilde kombinlenir.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kabil mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasar çizimına çağdaş bir çekicilik katar.

Antrasit renge uyumlu renkler yürekin sizlere kötüdaki görselleri çıkarmak istedim. Antrasit griye isabetli renkler yürekin antrasit renk tonları dünya alsa da bu renk ile birgeniş rengin müşterek bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Gri koltuklu hane dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse sahaı soluk alabilir yapmak adına mücella detaylardan dayanak alabilirsiniz.

Ilenmeşap detaylarla üstelik yaratır. Süssüz evetğu denli da evin umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın birleşim haklı uygulanabilir.

Dirim alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri beyninde arsa yer koridorlar habbe atmosferinde bayağı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu goldfix tercih edilen boyanın renkleri de antrasit gri boya önemlidir.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kabil neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve refahlı bir vasat oluşturur. Bu kombinasyon beyit sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Ülkemizde yaşanmış olan hareket felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına saksısağlığı, dertlilarımıza ivedili şifalar diliyoruz.

Tabii ışıkla harmanlandığında veya derin renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile antrasit duvar boyas dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Gri pembe dar dekorasyonu sebebiyle sade ve aldatıcı enerjili bir ambiyans görüntülemek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Yumuşak Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan öbür bir renk grubu da hafif tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve hararet sağlamlarken aynı zamanda möble ve öbür dekoratif unsurlarla harmoni içinde kabil.

Report this wiki page