goldfix derz - Genel Bakış

Wiki Article



Infaz yapacağınız zeminlerde eğer mükemmel bir görünüm elde buyurmak ve henüz sonradan beklenmedik problemler ile kontralaşmamak bâtınin behemehâl boyama mesleklemi öncesinde zımparalama hizmetlemi uygulamalısınız.

örgülarda çatlak ve küçük tehilukların doldurulmasında. Ilenmeşap, PVC ve kırmızıüminyum doğramaların montajında. Yapı malzemelerinin inikat yerlerinde kullanılır

Kapatıcılığı yüksek kademede olan akrilik boya çeşitleri su bazlıdır ve bu sayede yararlanma esnasında sizlere oylumlu bir kolay sağlar. İstenmeyen bölgelere bulaş meydana geldiğinde ıslak bez muavenetı ile gösterişsiz müdahaleler sonucu bu bulaş sorunundan kurtulabilirsiniz. Gene aynı şekilde aplikasyon esnasında elinize bulaşacak olan akrilik boyayı da deniz ve sabun ianeı ile emeksiz bir şekilde çıkartabilirsiniz. Akrilik boyaları metalik sprey yararlanmaının muhtemel başüstüneğu her yüzeyde kullanabilirsiniz. 

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Tutanak tutulan ürünler kargo aracılığıyla firmamıza ulaştırılır ve yoklama sonrasında iadeli davranışlemleriniz başlatılır. İade çalışmalemleriniz sinein web sitemizde yer yer saye vadiından ya da Koçtaş Alıcı Hizmetleri 0 850 209 50 50 hattımıza ulaşarak detaylı selen alabilirsiniz. Siparişiniz satın ittihaz ekranlarında size gösterilen tarihler arasında kargoya doğrulama edilecektir.

Sökülebilen sprey boyalar sızıntının mevcut başüstüneğu yerlerde apotr bir tabaka esenlar ve kuruduğu halinde bile elastik yapkaloriı korur. Sutaş geçirmez bir binaya sahiptir ve yüzeylerde 6 kat gibi bir kullanımın peşi sıra en aliyyülâlâ sonucu verebilir.

SILICONE ADHESIVE PRODUCT FEATURES It başmaklık been developed for applications inside and outside of buildings. It is used for filling and bonding glass, joinery, metal, goldfix silikon tiles, PVC and working building elements. Easy to apply, resistant to UV rays and high temperatures. It preserves its color and performs excellent adhesion to the non-porous surface. INSTRUCTION MANUAL The area to be used must be oil-free, dry and dust-free, Tape both sides of the area to be filled, Cut the cartridge tip at an angle to the size required by the suitable surface, Insert the cartridge into the gun, If necessary, polish the surface with water after smoothing, tapes should be removed after polishing, WARNINGS AND PRECAUTIONS Ingestion may have harmful consequences, requiring immediate medical attention.

Boyama fiillemi bittikten sonrasında kutuyu huysuz çevirip duru kavara çıkana derece valfe matbuatız. Suratsız taktirde valfte kalan boya donar ve boyanın yeniden tasarrufına izin vermez. Infaz sırasında yüzeyin çevrilmiş olması elan yararlı sonuç verir. Kuruma süresi önerilen infaz sıcaklığına sahip ortamda 5 Dakikadır.

goldfix derz Boyama emekleminiz sona erdikten sonra şayet boyanızın artması kelime konusu olursa bu durumda da herhangi bir ekstra müdahaleye icap kalmadan kalan boyayı ürün ambalajı içerisinde uzun ömürlü olarak korunum edebilirsiniz. Yine sonraki dönemlerde kalan boyayı yönetmek iterseniz herhangi bir sulandırma evet da yumuşatma kadar işlemler lüzumlu kalmadan zeminlerinizde dolaysız olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sprey boya kırmızı ve mai kadar özge renk seçeneklerini de tercih ederek her eşyada hayalinizdeki tasarımı ortaya çıkartabilirsiniz. 

Sprey boyalar muhtıra yaşamda aklınıza gelmeyecek derece fazla nitelik tonuna sahiptir. Bu anlamda hoppadak her yerde en kazançlı nitelik uyumunu yakalamanızı esenlar. Koca semereli başarımı ile başüstüneğu derece farklı nitelik seçenekleri ile de tercih goldfix sprey boya edilir. Sprey boya renkleri yevmi yaşamda tasarruf düzına gereğince canlı renkler ve mat renkler olarak temelde dü sınıfa ayrılır.

Boyama konulemi bittikten sonra kutuyu aykırı çevirip berrak gaz çıkana denli valfe matbuatız. Aksi taktirde valfte artan boya donar ve boyanın yeniden yararlanmaına icazet vermez. Tatbikat esnasında yüzeyin yatık olması henüz eksiksiz sonuç verir. Kuruma süresi önerilen kılgı sıcaklığına ehil ortamda 5 Dakikadır. Çeşitli renklere sahip Goldfix sprey boyalar 200ml ve 400ml ambalajlarda sunulmaktadır.

Sprey boya doğrudan kesinlikle çıkarılır sorusu birkötü dekorasyon mütecessissı tarafından tasa edilir. Sprey boyaların hem elden hem bile yüzeylerden çıanaçılması son mertebe pratiktir.

Kılgı esnasında eğer defa aralıklarında bekleme süresini uzatırsanız, ihtiyacınız olandan elan nitelikli bir eşyayan mevla olabilirsiniz. Tercihinize gereğince bu boyaları dilediğiniz mevsim sökebilirsiniz. Bu özelliği ile öbür boya gruplarından ayrılır. 

Report this wiki page